top of page

Deel je creativiteit

Kom langs bij onze muziekstudio om jou te helpen jouw creativiteit om te zetten in een nieuwe song. Maak gebruik van onze opnameruimtes of vraag onze producer om met je mee te denken. We kijken uit naar een muzikale samenwerking!

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube

Opnemen

Bij Studio Fonique kunnen we opnames maken van zowel individuele zangers en/of zangeressen met of zonder instrument, instrumentalisten en volledige bands. Laatstgenoemde worden in lagen opgenomen. Ook voor Voice-over opdrachten kunt u bij ons terecht. 

€ 35,- per uur

€ 200,- per dag

Produceren

Heb jij een idee voor een lied en je hebt geen idee hoe je er mee verder moet? Dan zou je het creatieve proces samen met ons kunnen doorlopen. Wij dragen dan ideeën aan voor de opbouw van het lied, de spanningsboog, de climax in de bridge en naar het rijmschema. Zomaar een paar dingen waarbij we kunnen helpen.

Gratis indien de song bij Studio Fonique wordt opgenomen, ge-edit, gemixt en gemasterd.

Verhuren

Heb je zelf niet de beschikking over de juiste opname apparatuur en wil je graag onze muziekstudio gebruiken voor jouw projecten? Dat kan. Je huurt de ruimte altijd in aanwezigheid van de geluidstechnicus/producer aangezien onze studio in een verzamelpand zit.

€ 200,- per dag

+ daghuur van De Kubus in het geval van Drum opnames.

Bewerken & Mixen

Je kunt ervoor kiezen om je tracks bij ons op te nemen of reeds elders opgenomen sporen bij ons aan te leveren. Deze sporen kunnen door ons worden bewerkt zodat ze worden voorbereid om in de mix te worden verwerkt. Dit is een tijdrovend proces waarbij de puntjes op de i worden gezet.

Editing: € 17,50 per spoor

Mixing: € 17,50 per spoor

Kennis overdragen

Wil jij een eigen home-studio beginnen, maar snap je nog niet helemaal wat je nodig hebt of hoe het werkt? Wij kunnen je de basics bijbrengen in onze basiscursus 'Home Recording'. 

Wil je eerst de basis van geluidstechniek onder de knie krijgen, dan kun je onze basiscursus 'Geluidstechniek' volgen. De cursus wordt op maat gegeven, afhankelijk van jouw basiskennis, in een 1 op 1 les situatie.

€ 200,- per dag (8 uur)

Masteren

`Bij het Masteren wordt jouw mix klaargemaakt voor persing op CD of de bekende streamingsdiensten. Je kunt dit bij Studio Fonique laten doen of door een extern Mastering bedrijf die er weer met frisse oren naar luistert. Dit laatste wordt vaak aangeraden.

€ 50,- per track

Distributie

Zodra jouw song is opgenomen, wil je hem natuurlijk beschikbaar hebben op Spotify en andere online media. Studio Fonique brengt je in contact met de juiste mensen die je hiermee kunnen helpen.

De kosten hiervan hangen af van wat de externe partij hiervoor rekent. 

bottom of page